K nejstaršímu raně středověkému osídlení bývalého Kláštera Hradisko u Olomouce - Cižmár, Zdenek; Kohoutek, Jirí (Z pravěku do středověku : sborník k 70. narozeninám Vladimíra Nekudy, 1997)
[Zur ältesten frühmittelalterlichen Besiedlung des Klosters Hradisko bei Olmütz]
Keywords: hradisko