Egy prépostállítás buktatói. A Drugetek és a Sztriteiek konfliktusa a leleszi konvent körül - Szőcs, Tibor (Aetas: Történettudományi folyóirat, 2020)
The pitfalls of a provost nomination. The conflict between the Drugs and the Strites around the Lleesz convent
Keywords: leles