Ke stavu poznání stavebních dejin bý valého kláštera premonstrátek Rosa Coeli v Dolních Kounicích: Nález románského obytného objektu pod stavbou barokního konventu - Merta, David; Peška, Marek (Archaeologia historica, 2015)
[Zum Erkenntnisstand über die Baugeschichte des ehemaligen Prämonstratenserinnenklosters Rosa Coeli in Dolní Kounice]
Keywords: kounice

Klášter Rosa Coeli - nejstarší šlechtická fundace na Moravě - Studeník, Jan (Charles University, 2010)
Keywords: kounice

Stavební materiál kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Dvorák, Jaroslav (Jizni Morava, 1994)
[Das Baumaterial des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice

Klášterní hrad v Dolních Kounicích - Eliáš, Jan O.; Kašička, František (Zprávy památkové péče, 1975)
Le château-monastère à Dolní Kounice.
Keywords: kounice

Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Petru, Jaroslav (Státní Památkové Péče, 1965)
Keywords: kounice

Zánik kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Radimský, Jirí (Časopis Společnosti přátel starožitností, 1943)
[Das Ende des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice

Fragmenty socharské výzdoby kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Kutal, Albert (Zeitschrift des Mährischen Landesmuseums, 1941)
[Fragmente der Bildausstattung des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice

Klášter Rosa Coeli - Ruže nebeská v Dolních Kounicích - Pokorný, Václav J. (Komité pro záchranu památek, 1935)
Das Stift Rosa Coeli - Die himmlische Rose in Kanitz
Keywords: kounice