Chotěšov v 15. století - Čechura, Jaroslav (Minulostí Západočeského kraje, 1991)
Keywords: chotěšov

Premonstrátský řád a velké západní schisma (1378-1417) - Dolista, Karel (Historia Universitatis Carolinae Pragensis, 1991)
Keywords: 📚 premonstratensian (general)

Konfirmace Premysla Otakara II. pro Doksany z roku 1276 ve svetle litomerické listiny z roku 1282 - Sviták, Zbynek (Sborník prací Filozofické fakulty brněnské univerzity. C, Řada historická, 1991)
[Das Bestätigungsprivileg Premysl Ottokars II. für Doxan aus dem Jahre 1276 im Lichte einer Leitmeritzer Urkunde aus dem Jahre 1282]
Keywords: doksany

Staročeské pašije z hornorakouského kláštera Drkolná (Schlägl) - Vintr, Josef (Listy filologické, 1991)
Die alttschechische Passion in der Bibliothek des oberösterreichischen Stifts Schlägl
Keywords: schlägl

K osmistému výročí vzniku premonstrátského kláštera v Louce - Zemek, Metoděj (Bohemia, Ecclesia, Universitas : Sborník k osmdesátinám Jaroslavu Kadlecovi, 1991)
Keywords: louka

Premonstrátský klášter v Louce v prvním století svého trvání. (K 800. výročí vzniku.) - Zemek, Metoděj (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1991)
Keywords: louka

800 let premonstrátského kláštera v Louce u Znojma - Žemlička, Josef (Český časopis historický, 1991)
Keywords: louka