Nekolik archeologických úvah k pocátkum kláštera Hradisko - Bláha, Josef (Historicka Olomouc, 1995)
Keywords: hradisko

Urbár kláštera Strahov z roku 1410 - Čechura, Jaroslav (Bibliotheca Strahoviensis, 1995)
Strahov Monastery Land and Duties Register from the year 1410]
Keywords: strahov

Vývoj osídlení na panství kláštera v Teplé ve 13. století - Charvátová, Kateřina (Historická geografie, 1995)
Keywords: teplá

Vidžín : okres Plzeň-sever : kostel sv. Jakuba - Líbal, Dobroslav (Gotika v západních Čechách, 1995)
Keywords: vidžín

Nekteré poznatky zjištené pri katalogizaci diáru premonstrátské kanonie Hradisko - Prucek, Josef (Historicka Olomouc, 1995)
[Über einige bei der Katalogisierung der Diarien des Prämonstratenserstiftes Hradisch gemachte Befunde]
Keywords: hradisko