A kaposfői premontrei prépostság feltárása Bárdudvarnok határában - Aradi, Csilla M.; Molnár, István (900 éves a premontrei rend : tanulmányok a rend magyarországi történetéről, kulturális és művelődéstörténeti jelentőségéről, 2022)
Keywords: kaposfő

Kísérlet a bárdudvarnok-szentbenedeki premontrei prépostság környezeti rekonstrukciójára - Aradi, Csilla M.; Molnár, István (Genius loci – Laszlovszky 60, 2018)
[An attempt to reconstruct the environment of the Premonstratensian abbey of Bárdudvarnok-Szentbenedek]
Num Pages: 407 Pp.
Keywords: kaposfő

A bárdudvarnoki premontrei prépostság területén 2015-ben végzett régészeti feltárás - Aradi, Csilla M.; Molnár, István (Archaeologia - Altum Castrum Online, 2016)
Keywords: kaposfő

Premontrei prépostság feltárása Bárdudvarnokon - Aradi, Csilla M.; Molnár, István (Fiatal Középkoros Régészek VI. Konferenciájának Tanulmánykötete, 2015)
Keywords: kaposfő

Premontrei prépostságok a középkori Magyarországon, különös tekintettel a Kaposfői Szent Benedek prépostságra - Aradi, Csilla M. (A Kaposvári Rippl-Rónai Múzeum Közleményei, 2014)
Keywords: kaposfő; 🇭🇺 hungary (general)

Premontrei monostor feltárása Bárdudvarnokon - Aradi, Csilla M.; Molnár, István (Archaeologia - Altum Castrum Online, 2014)
Keywords: kaposfő