Børglum Kloster (2024)
Keywords: børglum

Vrejlev Kloster (2023)
Keywords: vrejlev

Det middelalderlige Børglum: "det var den kristne kulturs sande centrum i Danmark" - Jensen, Gert; Jørgensen, Jørgen (Forlaget Vendila, 2021)
"I middelalderen var Børglum et religiøst, kulturelt, politisk og økonomisk centrum, som spillede en stor rolle både nationalt og internationalt, og der peges også i bogen på en kristendom på stedet allrede i 800-tallet."–
Keywords: børglum