Zapomenuté listiny kláštera Želiv z předhusitského období - Čechura, Jaroslav (Jihočeský sborník historický, 1988)
Vergessene Urkunden des Klosters Želiv aus der vorhussitischen Zeit
Keywords: želiv

Praemonstrátský klášter Želiv : Stručné dějiny a popis (Nákladem vlastním, 1948)
OCLC: 85428526
Keywords: želiv

Konventní a farní chrám Páně titulu Narození Panny Marie v Želivě (Gustav Francl, 1941)
OCLC: 72097445
Keywords: želiv

Klášter praemonstrátů v Želivě - Křivský, Pavel (E. Sprongl, 1939)
OCLC: 85626704
Keywords: želiv

Abbatia: Siloe - Ondrácek, Vilém (Analecta Praemonstratensia, 1935)
Keywords: želiv

Insignia abbatiae Siloensis - Bezděka, A. V. (Analecta Praemonstratensia, 1930)
Keywords: želiv

De b. Godescalco, primo abbate Siloënsi ejusque alumno charissimo b. Gerlaco, postea primo abbate Milovicensi, sacri ac candidi Ordinis Praemonstratensis - Žák, Alfons (Analectes de l'Ordre de Prémontré, 1914)
Keywords: želiv