Abbaye de Saint-Michael à Anvers - Van den Nieuwenhuizen, Jos (Province d'Anvers, 1992)
Keywords: antwerp

De oudste afbeeldingen van de St.-Michielsabdij te Antwerpen - Vander Eyken, K.J. (Bijdragen tot de geschiedenis, 1990)
Keywords: antwerp

Vier schilderijen i.v.m. de Antwerpse Sint-Michielsabdij van P. Col(l)in - Vander Eyken, K.J. (Analecta Praemonstratensia, 1990)
Keywords: antwerp

De bisschoppelijke stichtingsoorkonden voor O.L. Vrouwkapittel en Sint-Michielsabdij te Antwerpen (1124) - Mingroot, Erik van (Analecta Praemonstratensia, 1972)
Keywords: antwerp

Een gedicht over de St.-Michielsabdij te Antwerpen van omstreeks 1500 - Gerits, Trudo (Analecta Praemonstratensia, 1969)
Keywords: antwerp

Portretten van prelaten van de Antwerpse St.-Michielsabdij - Van den Nieuwenhuizen, Jos (Vlaamse Stam, 1969)
Portraits of prelates from St. Michael's abbey, Antwerp.
Keywords: antwerp

Een Antwerps missaal uit de 12e eeuw - Weyns, Norbert J. (Bijdragen tot de geschiedenis bijzonderlijk van het aloude hertzogdom Brabant, 1966)
Keywords: antwerp

De Sint-Michielsabdij in de sagenschat van de Polders ten noorden van Antwerpen - Van den Berg, M. (Analecta Praemonstratensia, 1957)
Keywords: antwerp

Oorkondenboek van St. Michielsabdij te Antwerpen, 1297-1300 - Goetschalckx, Peter Joseph (Bijdragen tot de geschiedenis, 1931)
Keywords: antwerp

De stichting van het Allerheiligste Sacramentshuis, Norbertinessenklooster te Antwerpen - Erens, Ambrosius (Analecta Praemonstratensia, 1930)
Keywords: antwerp

Archives des abbayes de Tongerloo et de Saint-Michel d’Anvers - Lamy, Hugues (Imprimerie E. Secelle, 1923)
Keywords: antwerp; tongerlo

Les archives des abbayes de Tongerloo et de St. Michel d'Anvers - Lamy, Hugues (Bulletin et Annales de l'Academie Royale d'Archéologie de Belgique, 1922)
Keywords: antwerp; tongerlo

Oorkondenboek der Witheerenabdij van S.-Michiels te Antwerpen - Goetschalckx, Peter Joseph (Van Hoeydonck, 1909)
OCLC: 64983689
Keywords: antwerp

Inventaire des archives de l'abbaye de Saint-Michel à Anvers, reposant aux Archives de l'État en cette ville - Vannérus, Jules (Misch et Thron, 1909)
OCLC: 458393305
Keywords: antwerp

Cartularium der abdij van S.-Michiels te Antwerpen - Goetschalckx, Peter Joseph (Bijdragen tot de geschiedenis bijzonderlijk van het aloude hertzogdom Brabant, 1906)
Keywords: antwerp

Cartularium der abdij van S.-Michiels te Antwerpen - Goetschalckx, Peter Joseph (Bijdragen tot de geschiedenis bijzonderlijk van het aloude hertzogdom Brabant, 1905)
Keywords: antwerp

De abdij van Sint-Michiels te Antwerpen tijdens de 12de eeuw - Goetschalckx, Peter Joseph (Bijdragen tot de Geschiedenis, bijzonderlijk van het aloude Hertogdom Brabant, 1905)
Keywords: antwerp

Obituarium der abdij van St. Michiel der orde van Premonstreit te Antwerpen - Goetschalckx, Peter Joseph (Bijdragen tot de geschiedenis bijzonderlijk van het aloude hertogdom Brabant, 1903)
Keywords: antwerp

Obituarium der abdij van St. Michiel der orde van Premonstreit te Antwerpen - Goetschalckx, Peter Joseph (Bijdragen tot de geschiedenis bijzonderlijk van het aloude hertogdom Brabant, 1902)
Keywords: antwerp