Een gedicht over de St.-Michielsabdij te Antwerpen van omstreeks 1500 - Gerits, Trudo (Analecta Praemonstratensia, 1969)
Keywords: antwerp

Portretten van prelaten van de Antwerpse St.-Michielsabdij - Van den Nieuwenhuizen, Jos (Vlaamse Stam, 1969)
Portraits of prelates from St. Michael's abbey, Antwerp.
Keywords: antwerp