Børglum Kloster (2024)
Keywords: børglum

A Failed Crusade? The Danish Norwegian Crusade Account. Historia de profectione Danorum in Hierosolymam (c. 1200) - Skovgaard-Petersen, Karen (Jerusalem in Viken: Crusading ideology, church-building and monasticism in south-eastern Norway in the twelfth century, 2023)
Keywords: børglum

Det middelalderlige Børglum: "det var den kristne kulturs sande centrum i Danmark" - Jensen, Gert; Jørgensen, Jørgen (Forlaget Vendila, 2021)
"I middelalderen var Børglum et religiøst, kulturelt, politisk og økonomisk centrum, som spillede en stor rolle både nationalt og internationalt, og der peges også i bogen på en kristendom på stedet allrede i 800-tallet."–
Keywords: børglum

Børglum domkirke og kloster i middelalderen - Krongaard Kristensen, Hans (Vendsyssel Historiske Museum, 2014)
Keywords: børglum

Korstog og klosterliv: Præmonstratenserne på Børglum - Nyberg, Tore (Korstog & Klosterliv – omkring Børglum Kloster, 2008)
Keywords: børglum

Børglum Kloster: fra kongsgård til herregård - Jensen, Gert (Vestvendsyssel, 2006)
Keywords: børglum