Szemelvények a bozóki, a bényi, a sági és a turóci monostorok történetéből - Žažová, Henrieta (900 éves a premontrei rend : tanulmányok a rend magyarországi történetéről, kulturális és művelődéstörténeti jelentőségéről, 2022)
Keywords: bzovík; bíňa; klaštor pod znievom; šahy

Megjegyzések a bozóki prépostság birtokösszeíró okleveléhez - Bagi, Dániel (Prépostok, apátok, vikáriusok: Tanulmányok, 2021)
Remarks on the census deed of the Bošice provost
Num Pages: 312 Pp.
Keywords: bzovík

Kláštor v Bzovíku za vlády Arpádovcov - Žažová, Henrieta (Hont a jeho dejiny, 2021)
Keywords: bzovík

Z histórie opevneného kláštora v Bzovíku - Žažová, Henrieta; Maliniak, Pavol; Kožiak, Rastislav (OZ Pod hradom, 2018)
Keywords: bzovík

Miera koncentrácie majetkovej držby a jej vplyv na zemepanskú správu v prostredí premonštrátskych konventov v Bzovíku, Šahách a Kláštore pod Znievom - Žažová, Henrieta (Studia historica Tyrnaviensia, 2017)
The rate of concentration of property holdings and their impact on land administration in the surroundings of the Premonstratensian convents in Bzovík, Šahy and Kláštor pod Znievom
Keywords: bzovík; klaštor pod znievom; šahy

Premonštráti v Bzovíku - Žažová, Henrieta (Zlatá kniha Hontu, 2010)
Keywords: bzovík

Stredoveký stavebný vývoj bzovíckeho kláštora - Lászlóová, Henrieta (Pamiatky a múzeá, 2004)
[Die mittelalterliche Entwicklung des Klosters Bzovík]
Keywords: bzovík

Dejiny premonštrátskeho prepošstva v Bzovíku - Lászlóová, Henrieta (Studia historica Tyrnaviensia, 2003)
[Historie der Prämonstratenserpropstei in Bzovík]
Keywords: bzovík