Z histórie opevneného kláštora v Bzovíku - Žažová, Henrieta; Maliniak, Pavol; Kožiak, Rastislav (OZ Pod hradom, 2018)
Keywords: bzovík

Miera koncentrácie majetkovej držby a jej vplyv na zemepanskú správu v prostredí premonštrátskych konventov v Bzovíku, Šahách a Kláštore pod Znievom - Žažová, Henrieta (Studia historica Tyrnaviensia, 2017)
The rate of concentration of property holdings and their impact on land administration in the surroundings of the Premonstratensian convents in Bzovík, Šahy and Kláštor pod Znievom
Keywords: bzovík; klaštor pod znievom; šahy

Premonštráti v Bzovíku - Žažová, Henrieta (Zlatá kniha Hontu, 2010)
Keywords: bzovík