Megjegyzések a bozóki prépostság birtokösszeíró okleveléhez - Bagi, Dániel (Prépostok, apátok, vikáriusok: Tanulmányok, 2021)
Remarks on the census deed of the Bošice provost
Num Pages: 312 Pp.
Keywords: bzovík

Kláštor v Bzovíku za vlády Arpádovcov - Žažová, Henrieta (Hont a jeho dejiny, 2021)
Keywords: bzovík