Klášter premostrátek v Chotěšově - Forstová, Lada (University of West Bohemia, 2017)
Práce je věnovaná historii kláštera premonstrátek v Chotěšově. Popisuje dějiny od jeho založení po současnost. Představuje premonstrátský řád a jeho zakladatele sv. Norberta, zakladatele kláštera blahoslaveného Hroznatu a jeho sestru Vojslavu. Popisuje také život v klášteře, budovy a vnitřní zařízení.
Accepted: 2018-01-15T15:00:26Z Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Keywords: chotěšov

Portrétní galerie proboštů a opatů kanonie premonstrátek v Chotěšově - Kysučan, Lubor; Oppeltová, Jana (Minulostí Západočeského kraje, 2017)
Keywords: chotěšov

Majetkové poměry a správa kláštera Chotěšov ve druhé polovině 16. století - Mírka, Jakub (Minulostí Západočeského kraje, 2017)
Keywords: chotěšov

Zbořený kostel sv. Václava kláštera Chotěšov, pokus o rekonstrukci jeho podoby před zbořením a osudy vybavení kostela - Soukup, Jan (Minulostí Západočeského kraje, 2017)
Keywords: chotěšov