A levéltárak titkos élete. A Csornai Premontrei Apátság levéltárainak évszázadai - Vajk, Ádám (Soproni Szemle: Helytörténeti folyóirat, 2018)
[The secret life of archives. Centuries of the archives of the Premonstratensian abbey of Csorna]
Keywords: csorna