A hatvani premontrei prépostság története 1351-ig - Tóvay Nagy, Péter (Sic Itur ad Astra: Fiatal történészek folyóirata, 2003)
The history of the Premonstratensian priory of Hatvan before 1351
Keywords: hatvan

A hatvani premontrei szerzetes közösség, mint hiteles hely (egy nagyobb tanulmány részlete) - Demény-Dittel, Lajos (Hatvani Kalendárium, 2000)
Keywords: hatvan