Zánik kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Radimský, Jirí (Časopis Společnosti přátel starožitností, 1943)
[Das Ende des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice

Fragmenty socharské výzdoby kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Kutal, Albert (Zeitschrift des Mährischen Landesmuseums, 1941)
[Fragmente der Bildausstattung des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice