Ke stavu poznání stavebních dejin bý valého kláštera premonstrátek Rosa Coeli v Dolních Kounicích: Nález románského obytného objektu pod stavbou barokního konventu - Merta, David; Peška, Marek (Archaeologia historica, 2015)
[Zum Erkenntnisstand über die Baugeschichte des ehemaligen Prämonstratenserinnenklosters Rosa Coeli in Dolní Kounice]
Keywords: kounice

Klášter Rosa Coeli - nejstarší šlechtická fundace na Moravě - Studeník, Jan (Charles University, 2010)
Keywords: kounice

Kounice (B. M. V.) - Dyck, Leo Cyriel van (Dictionnaire d'histoire et de géographie ecclésiastiques, 2007)
Keywords: kounice