Ügyintézési törekvések a leleszi hiteleshelyen a XIV. és XV. század fordulóján - Borsa, Iván (Miscellanea fontium historiae Europae: Emlékkönyv H. Balázs Éva történészprofesszor 80. születésnapjára., 1997)
Administration of the place of authentication in Leles at the turn of the 14th-15th centuries
Num Pages: 446 Pp.
Keywords: leles

A leleszi prépostság tagjai és hiteleshelyi személyzete 1569-ig - Kumorovitz, L. Bernát (Emlékkönyv : szent Norbert halálának 800 éves jubileumára (1134-1934), 1934)
Keywords: leles

A leleszi konvent országos levéltára - Kumorovitz, Lajos Bernát (Levéltári Közlemények, 1932)
Keywords: leles

De conventus Lelesziensis activitate authentica diplomatibus expediendis usque 1569 - Kumorotvitz, Lajos Bernát (Analecta Praemonstratensia, 1930)
Keywords: leles

A leleszi konvent pecsételési és oklevéltaxa-lajstromai - Kumorovitz, Lajos Bernát (Levéltári Közlemények, 1929)
Keywords: leles

A leleszi konvent oklevéladó működése - Kumorovitz, Lajos Bernát (Turul: Turul a Magyar heraldikai és genealogiai társaság közlönye, 1928)
Keywords: leles