Súkromný archív Leleského konventu z pohľadu stredovekej diplomatiky - Maretta, Robert Gregor (Historia Ecclesiastica, 2014)
Keywords: leles

Nález stredovekého pečatidla hodnoverného miesta jasovského konventu premonštrátov z konca 13. storočia - Ragač, Radoslav (Studia historica Tyrnaviensia, 2014)
The discovery of a late 13th-century seal of authentication at Jasov Premonstratensian convent
Keywords: leles