Egy prépostállítás buktatói. A Drugetek és a Sztriteiek konfliktusa a leleszi konvent körül - Szőcs, Tibor (Aetas: Történettudományi folyóirat, 2020)
The pitfalls of a provost nomination. The conflict between the Drugs and the Strites around the Lleesz convent
Keywords: leles

Z osudov knižnice konventu sv. Kríža v Lelese - Timul'áková, Veronika; Dzivá, Zuzana (Kniha 2020: zborník pre problémy a dejiny knižnej kultúry na Slovensku, 2020)
Keywords: leles