Voormalige Norbertinessenpriorij Leliëndaal te Hombeek - Herck, K. van (Handelingen (Mechelen), 1993)
Keywords: leliëndaal

Prieuré de Leliëndaal à Hombeek, puis à Malines - Houtman, Erik (Province d'Anvers, 1992)
Keywords: leliëndaal

Het klooster van Leliëndael : inventaris van de verzameling bodemvondsten van het verdwenen Norbertinessenklooster te Hombeek - Van den Heuvel, Frans (Heemkundekring Hoembeka, 1984)
Keywords: leliëndaal

Inventaris van het fonds Leliëndaal (Vallis Liliorum, Val-des-Lys) op het Stadsarchief te Mechelen - Installé, Henri (Handelingen van de Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen, 1983)
Inventory of the list Leliëndaal (Vallis Liliorum, Val-des-Lys) in the municipal archives of Mechelen
Keywords: leliëndaal

Le cartulaire du prieuré du Val-des-Lys (Leliëndaal) à Hombeek - Rouhart-Chabot, Juliette (Handelingen van de Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen = Bulletin du Cercle Archéologique, Littéraire et Artistique de Malines, 1970)
Keywords: leliëndaal

Het voormalig klooster van Leliendael, Norbertijner vrouwenklooster te Hombeek-Mechelen - Gevelers, L. (Bijdragen tot de geschiedenis, 1903)
Keywords: leliëndaal

Le monastère du Val-des-Lys, Leliëndal - Neefs, Emmanuel (Peeters, 1868)
Google-Books-ID: sLc_AAAAcAAJ
Keywords: leliëndaal