K posloupnosti louckých opatů ve 13. století - Krmíčková, Helena (Časopis Matice moravské, 1997)
Zur Nachfolge der Äbte des Stiftes Klosterbruck im 13. Jahrhundert
Keywords: louka

Premonstrátský klášter v Louce - Kroupa, Petr; Kroupa, Jirí K.; Slavícek, Lubomír; Unger, Josef (Okresní úřad Znojmo, referát kultury ve spolupráci s Jihomoravským muzeem ve Znojmě, 1997)
Keywords: louka

Horninový stavební materiál v románské a gotické výstavbě kostela a kláštera v Louce u Znojma - Dvořák, Jaroslav (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1996)
Keywords: louka

Premonstrátský klášter Louka - Kroupa, Petr (Jizni Morava, 1996)
[Prämonstratenser Stift Bruck bei Znaim]
Keywords: louka

Nález vídeňského feniku z poloviny 13. století v areálu Louckého kláštera u Znojma - Sejbal, Jiří (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1996)
Keywords: louka

Archeologický výzkum v areálu louckého kláštera - Unger, Josef (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1996)
Keywords: louka

K osmistému výročí vzniku premonstrátského kláštera v Louce - Zemek, Metoděj (Bohemia, Ecclesia, Universitas : Sborník k osmdesátinám Jaroslavu Kadlecovi, 1991)
Keywords: louka

Premonstrátský klášter v Louce v prvním století svého trvání. (K 800. výročí vzniku.) - Zemek, Metoděj (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1991)
Keywords: louka

800 let premonstrátského kláštera v Louce u Znojma - Žemlička, Josef (Český časopis historický, 1991)
Keywords: louka

Louka. 800 let premonstrátského kláštera Louka u Znojma na Morave (Cesta, 1990)
[800 Jahre des Prämonstratenserstiftes Klosterbruck bei Znaim in Mähren]
Keywords: louka

800 Jahre Stift Klosterbruck - Bornemann, Hellmut (Verlag des Südmährischen Landschaftsrates, 1990)
OCLC: 34318579
Keywords: louka

Canonia lucensis. Počátky a prvních sto let života - Charouz, Jindřich Zdeněk (Ročenka Okresního archivu ve Znojmě, 1990)
Keywords: louka

Graduál z kláštera řádu premonstrátů v Louce u Znojma - Eidernová-Pštrossová, Vladimíra (Charles University, 1974)
Keywords: louka

Pamětní záznamy kostela olomouckého a kláštera louckého - Kristen, Zdeněk (Acta Universitatis Palackianae Olomucensis. Facultas philosophica. Historica. Sborník prací historických, 1962)
Keywords: louka

Die ehemalige Abtei Klosterbruck - Fitzthum, Martin (Analecta Praemonstratensia, 1953)
Keywords: louka

Cursus Sanctae Mariae a 13th-century ms. now M. 739 in The Pierpont Morgan Library. Probably executed in the Premonstratensian Monastery of Louka in Moravia, at the instance of the Margravine Kunegund, for presentation to her niece, Saint Agnes - Harrsen, Meta Philippine (The Pierpont Morgan Library, 1937)
OCLC: 253192880
Keywords: louka

Aus der Studienzeit des Abtes von Kloster-Bruck, Sebastian Freytag von Cziepiroch. Arnold Luschin von Ebengreuth - Luschin von Ebengreuth, Arnold (Zeitschrift des Vereines für die Geschichte Mährens und Schlesiens, 1914)
Keywords: louka

Die klosterdruckerei im prämonstratenserstifte Bruck a. d. Thaya (Mähren) 1595-1608 - Grolig, Moriz (A. Hölder, 1908)
Keywords: louka

Dějiny kláštera Luckého u Znojma od založení do válek husitských (1190-1425) - Peřinka, František Vácslav (Sborník Historického Kroužku, 1900)
Keywords: louka