K posloupnosti louckých opatů ve 13. století - Krmíčková, Helena (Časopis Matice moravské, 1997)
Zur Nachfolge der Äbte des Stiftes Klosterbruck im 13. Jahrhundert
Keywords: louka

Premonstrátský klášter v Louce - Kroupa, Petr; Kroupa, Jirí K.; Slavícek, Lubomír; Unger, Josef (Okresní úřad Znojmo, referát kultury ve spolupráci s Jihomoravským muzeem ve Znojmě, 1997)
Keywords: louka

Horninový stavební materiál v románské a gotické výstavbě kostela a kláštera v Louce u Znojma - Dvořák, Jaroslav (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1996)
Keywords: louka

Premonstrátský klášter Louka - Kroupa, Petr (Jizni Morava, 1996)
[Prämonstratenser Stift Bruck bei Znaim]
Keywords: louka

Nález vídeňského feniku z poloviny 13. století v areálu Louckého kláštera u Znojma - Sejbal, Jiří (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1996)
Keywords: louka

Archeologický výzkum v areálu louckého kláštera - Unger, Josef (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1996)
Keywords: louka

K osmistému výročí vzniku premonstrátského kláštera v Louce - Zemek, Metoděj (Bohemia, Ecclesia, Universitas : Sborník k osmdesátinám Jaroslavu Kadlecovi, 1991)
Keywords: louka

Premonstrátský klášter v Louce v prvním století svého trvání. (K 800. výročí vzniku.) - Zemek, Metoděj (Jižní Morava : vlastivědný sborník, 1991)
Keywords: louka

800 let premonstrátského kláštera v Louce u Znojma - Žemlička, Josef (Český časopis historický, 1991)
Keywords: louka

Louka. 800 let premonstrátského kláštera Louka u Znojma na Morave (Cesta, 1990)
[800 Jahre des Prämonstratenserstiftes Klosterbruck bei Znaim in Mähren]
Keywords: louka

800 Jahre Stift Klosterbruck - Bornemann, Hellmut (Verlag des Südmährischen Landschaftsrates, 1990)
OCLC: 34318579
Keywords: louka

Canonia lucensis. Počátky a prvních sto let života - Charouz, Jindřich Zdeněk (Ročenka Okresního archivu ve Znojmě, 1990)
Keywords: louka