K posloupnosti louckých opatů ve 13. století - Krmíčková, Helena (Časopis Matice moravské, 1997)
Zur Nachfolge der Äbte des Stiftes Klosterbruck im 13. Jahrhundert
Keywords: louka

Premonstrátský klášter v Louce - Kroupa, Petr; Kroupa, Jirí K.; Slavícek, Lubomír; Unger, Josef (Okresní úřad Znojmo, referát kultury ve spolupráci s Jihomoravským muzeem ve Znojmě, 1997)
Keywords: louka