Antropologický rozbor kosterních pozustatku z kláštera Louka u Znojma - Drozdová, Eva (Pravek, 2000)
Anthropologische Analyse der Knochenüberreste aus dem Kloster Louka bei Znaim
Keywords: louka

Archeologický výzkum premonstrátského kláštera v Louce u Znojma. Příspěvek ke způsobu pohřbívání ve středověkých klášterech - Unger, Josef (Pravěk : časopis moravských a slezských archeologů. Nová řada, 2000)
Keywords: louka