K osudům komunity milevského kláštera za husitských válek - Adámek, Jan (Táborský archiv, 1999)
[Schicksale des Prämonstratenserkonvents Mühlhausen während der Hussitenkriege]
Keywords: milevsko

Letopis milevského opata Jarlocha a jeho pramenná hodnota - Bláhová, Marie (Ceský stát na prelomu 12. a 13. století, 1993)
[Die Chronik des Abtes Jarloch von Mühlhausen und ihr Quellenwert. ]
Keywords: milevsko

Premonstratský klašter Milevsko - Dolista, Karel (Děkanský úřad, 1990)
[Das Prämonstratenserstift Mühlhausen]
Keywords: milevsko