Buysemolen, Buysesmolen, Molen Ter Rijst, Sint-Antelinks (Herzele) (Belgische Molendatabase, 2024)
De Buysemolen (Buysesmolen, Molen Ter Rijst) is een houten korenwindmolen aan de zuidwestzijde van de Kamstraat (nabij het huisnummer 18) ...
Keywords: molen ter rijst