Prämonstratenser-Klöster Nova Rise und Geras im Vergleich von der Gründung bis zur Gegenwart - Štroblová, Lada (Masaryk University, 2018)
Keywords: geras; nová říše

Klášter premonstrátů v Nové Říši a jeho význam pro region v období 1918-1938 - Stoklasa, Jan; Polehla, Petr (Pavel Mervart, 2016)
OCLC: 982101314
Keywords: nová říše

Založení kláštera v Nové Ríši a otázka zakladatelských práv k nemu do válek husitských - Vohryzek, Stanislav (Casopis matice moravské, 2015)
[The Foundation of the Monastery in Nová Ríše and the Question of Founder Rights over It]
Keywords: nová říše

Převorka Anna versus probošt Šebestián – dva typy řeholníků v Nové Říši na konci 16. století - Černušák, Tomáš (Folia historica Bohemica, 2011)
Publisher: Institute of History, Czech Academy of Sciences
Keywords: nová říše