Item plures et alios libros: knihy kláštera Teplá ve fondech Národní knihovny České republiky ; publikace vydaná u příležitosti konání stejnojmenné výstavy - Adamaitis, Zuzana; Bäumlová, Michaela (Národní Knihovna České Republiky, 2009)
Keywords: teplá

Teplá-Trachyt: Herkunft, Verwendung, Verwitterung und Konservierung in der Klosteranlage von Teplá in Westböhmen ; Endbericht zum "Modellvorhaben zur Beseitigung von Umweltschäden an vulkanischem Gestein des Klosters Teplá (Tschechien) im Braunkohle-Industriegebiet Egertal - Lehrberger, Gerhard; Grillhuber, Stephanie (Lehrstuhl für Allgemeine, Angewandte und Ingenieur-Geologie, Techn. Univ., 2007)
Pages: 261 Series Title: Münchner geologische Hefte. Reihe B, Angewandte Geologie
Keywords: teplá

Klášter premonstrátů Teplá: přehled dějin duchovního fenoménu Tepelska - Hlinomaz, Milan (Státní okresní archiv Karlovy Vary, 2003)
OCLC: 53493716
Keywords: teplá

Kláštery premonstrátu v Teplé a Chotešove - Hlinomaz, Milan (Ve stopách sv. Benedikta. Sborník příspěvků z konference Středověké kláštery v zemích Koruny české konané ve dnech 24. - 25. května 2001 v Třebíči, 2002)
Keywords: chotěšov; teplá

Neznámý náhrobník rodu ze Žeberka v kláštere premonstrátu v Teplé - Hlinomaz, Milan (Sborník Chebského muzea, 2000)
Keywords: teplá

Kristiánský zlomek knihovny Kláštera premonstrátu v Teplé - Hoffmann, František (Septuaginta Paolo Spunar oblata : (70 + 2), 2000)
[The Cristianus' Fragment of the Library of the Premonstratensian Monastery in Tepl]
Keywords: teplá