Emo: didacticus en moralist. Beschouwing naar aanleiding van de nieuwe editie van de kroniek van Bloemhof - Lemmers, G. (Analecta Praemonstratensia, 1992)
Keywords: bloemhof

Kroniek van het klooster Bloemhof te Wittewierum - Emo; Menko (Verloren, 1991)
Keywords: bloemhof

Emo, tussen angst en ambitie: Een Groninger abt in de 13. eeuw - Jansen, Hubertus P. H. (Stichting Matrijs, 1984)
Pages: 64 Series Title: Stad en lande historische reeks
Keywords: bloemhof

Emo's emoties. De dertiende-eeuwse kroniek van Wittewierum als ego-document - Jansen, Hubertus P. H. (Bijdragen en mededelingen betreffende de geschiedenis der Nederlanden: The Low Countries Historical Review, 1983)
Emo's emotions. The thirteenth-century chronicle of Wittevierum as ego-document.
Keywords: bloemhof

Een vurige draak in Menko's Kroniek - Künzel, Rudi (Volkskundig Bulletin: Tijdschrift voor Nederlandse Cultuurwetenschap, 1979)
A fiery dragon in the chronicle of Menko.
Keywords: bloemhof

Kronieken van de abdij Bloemhof te Wittewierum loopende over de 13e eeuw door de abten Emo, Menko en een ongenoemde - Emo; Menko (Broekhoff, 1939)
Keywords: bloemhof

Het kloosterleven in Wittewierum in de 13e eeuw (Vervolg) - Vos, K. (Maandblad "Groningen"; geïllustreerd maandblad voor geschiedenis, volkstaal, kunst, industrie en landbouw van stad en lande, 1923)
Keywords: bloemhof

Het kloosterleven in Wittewierum in de 13e eeuw - Vos, K. (Maandblad "Groningen"; geïllustreerd maandblad voor geschiedenis, volkstaal, kunst, industrie en landbouw van stad en lande, 1923)
Keywords: bloemhof