Az ócsai református templom helyreállítása - Gal, Tibor (Műemlékvédelem: Műemlékvédelmi és épitészettörténeti szemle, 1995)
Reconstruction of the church of Ócsa
Keywords: ócsa

Az ócsai premontrei prépostság kutatása - Lukács, Zsuzsa; Cabello, Juan; Csengel, Peter (Műemlékvédelmi Szemle: Az Országos Műemléki Felügyelőség Tájékoztatója, 1991)
Archaeological research on the Premonstratensian abbey of Ócsa
Keywords: ócsa