Szemelvények a bozóki, a bényi, a sági és a turóci monostorok történetéből - Žažová, Henrieta (900 éves a premontrei rend : tanulmányok a rend magyarországi történetéről, kulturális és művelődéstörténeti jelentőségéről, 2022)
Keywords: bzovík; bíňa; klaštor pod znievom; šahy

Megjegyzések a bozóki prépostság birtokösszeíró okleveléhez - Bagi, Dániel (Prépostok, apátok, vikáriusok: Tanulmányok, 2021)
Remarks on the census deed of the Bošice provost
Num Pages: 312 Pp.
Keywords: bzovík