A türjei premontrei prépostság templomának falkép-restaurátori kutatása - József, Lángi (Ko kövön: David Ferenc 73. születésnapjára, 2013)
[Die Erforschung der Wandmalereien und Fassungen in der Kirche der Prämonstratenser-Propstei zu Türje]
Keywords: türje

Tihanyi bencés apátsági templom; Türjei premontrei prépostsági templom - Szakács, Béla Zsolt (Magyar muvelodéstörténeti lexikon: középkor és kora újkor, 2011)
Keywords: türje