Zsámbék elfeledett falképei: Giovanni Battista Cavalcaselle tanítványának felmérése a premontrei templom falképeiről 1895-ből - Fehér, Ildikó (Művészettörténeti Értesítő, 2008)
The forgotten frescoes of Zsámbék. The assessment of the frescoes of the Premonstratensian church by a pupil of Giovanni Battista Cavalcaselle in 1895
Keywords: zsámbék

A Hont-Pázmány nemzetség premontrei monostorai - Tóth, Sándor (BT-Press Könyv- és Lapkiadó, 2008)
Keywords: 🇭🇺 hungary (general); 🇸🇰 slovakia (general)