Megjegyzések a bozóki prépostság birtokösszeíró okleveléhez - Bagi, Dániel (Prépostok, apátok, vikáriusok: Tanulmányok, 2021)
Remarks on the census deed of the Bošice provost
Num Pages: 312 Pp.
Keywords: bzovík

A gyulafirátóti premontrei prépostság alapítása és monostorának viszontagságai – kiegészítések és kérdések - Horogszegi, Tamás (Veszprémi Szemle Várostörténeti folyóirat, 2021)
Keywords: gyulafirátót