Rotulusy klasztoru premonstratensów sw. Wincentego na Olbinie we Wroclawiu w drugiej polowie XIII i w XIV w. - Mlynarska-Kaletynowa, Marta (Śląski Kwartalnik Historyczny Sobótka, 2006)
[ Schriftrollen des Prämonstratenserklosters Heiliger Vinzent in Breslau in der zweiten Hälfte des 13. und im 14. Jahrhundert]
Keywords: wrocław

Klasztor Norbertanek w Strzelnie (12-16 wiek): Sacrum i profanum. - Sułkowska-Tuszyńska, Krystyna (Wydawnictwo Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2006)
(Premonstratensian Monastery in Strzelno (12-16 century). Sacrum and profanum)
Keywords: strzelno