Introducció. Del Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà - Roig, Albert Cassanyes; Puigserver, Pere Fullana (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de artá; bellpuig de las avellanes

Sepulcres, altars i relíquies. Els canonges il.lustrats de Bellpuig de les Avellanes i la recerca històrica - González, Alberto Velasco (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Bellpuig: de monestir a marquesat. Fonts, problemàtica i interrogants històrics - Muntaner, Antonio Picazo (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de las avellanes

Bellpuig ens interpel.la: interrogants en la recerca arqueològica al priorat artanenc - Inglada Grau, Helena (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de artá

Una presència dels canonges premonstratesos segons el model colonial: Bellpuig d'Artà (1230-1425) - Batle, Josep Amengual i (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de artá

El monestir premonstratès de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, panteó comtal - Llevot, Francesc Fité i (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Autoría: Francesc Fité i Llevot. Localización: De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019. Artículo de Libro en Dialnet.
Keywords: bellpuig de las avellanes

Les fonts per a l'estudi del monestir de les Avellanes - Roigé, Robert Porta i (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: bellpuig de las avellanes

El particularismo de las fábricas premonstratenses hispanas en la Edad Media. Una revisión necesaria: balance y nuevas aportaciones - Sanz, Maria Teresa López de Guereño (De Bellpuig a Bellpuig: els premonstratesos, de les Avellanes a Artà, 2019)
Keywords: 🇪🇸 spain (general)