Gyulafirátót, avagy a rendi építészeti hagyományok átjárhatósága - Szakács, Béla Zsolt (Genius Loci. Laszlovszky 60, 2018)
(Gyulafirátót or the permeability of the monastic architectural traditions)
Keywords: gyulafirátót

Tihanyi bencés apátsági templom; Türjei premontrei prépostsági templom - Szakács, Béla Zsolt (Magyar muvelodéstörténeti lexikon: középkor és kora újkor, 2011)
Keywords: türje

Zsámbéki premontrei prépostsági templom - Szakács, Béla Zsolt (Magyar muvelodéstörténeti lexikon: középkor és kora újkor, 2012)
Keywords: zsámbék