Politické aspekty ikonografie nástěnných maleb v kapli sv. Michala v premonstrátském klášteře v Lelesu - Kolářová Takácsová, Kornélia (Obrazy uctívané, obdivované a interpretované: Sborník k 60. narozeninám profesora Jana Royta, 2015)
Politische Aspekte der Ikonographie der Wandgemälde in der Michaelskapelle des Prämonstratenserkloster in Leles
Keywords: leles

Nález stredovekého pečatidla hodnoverného miesta jasovského konventu premonštrátov z konca 13. storočia - Ragač, Radoslav (Studia historica Tyrnaviensia, 2014)
The discovery of a late 13th-century seal of authentication at Jasov Premonstratensian convent
Keywords: leles