Pečeti českých vydavatelů na listinách v klášterním archivu ve Schläglu - Kubíková, Anna (Archivní časopis, 2003)
Siegel böhmischer Aussteller auf den Urkunden im Klosterarchiv von Schlägl
Keywords: schlägl

Bohemikální listiny v archivu premonstrátského klášstera v hornorakouském Schläglu -- dodatek - Kubíková, Anna (Archivní časopis, 2001)
Die Urkunden böhmischer Herkunft im Archiv der Prämonstratenserstift in Schlägl, Oberösterreich -- ein Nachtrag.
Keywords: schlägl

Bohemikální listiny v archivu premonstrátského kláštera v hornorakouském Schläglu - Kubíková, Anna (Archivní časopis, 1999)
[Die bohemikalen Urkunden im Archiv des Premonstratenserklosters Schlägl in Oberösterreich.]
Keywords: schlägl

Staročeské pašije z hornorakouského kláštera Drkolná (Schlägl) - Vintr, Josef (Listy filologické, 1991)
Die alttschechische Passion in der Bibliothek des oberösterreichischen Stifts Schlägl
Keywords: schlägl