Klášter Želiv. Cestopisná črta - Petrů, Vácslav (Cyrillo-Methodějská knihtiskárna a nakladatlství V.Kotrba, 1898)
Keywords: želiv

Dva staré kostely v dekanátu Svitavském na Moravě: Hřbitovní kostel sv. Jiljí ve Svitavech - Kašpar, Josef (Method: časopis věnovany uměni křestanskému, 1895)
Keywords: svitavy

Kdo byl prvním biskupem Litomyšlským? - Konečný, Bohumil V. (Český časopis historický, 1895)
Keywords: litomyšl

Zpráva o pramenech dějin kláštera Hradišťského u Olomouce (až do r. 1300) - Teige, Josef (Věstník Královské české společnosti nauk. Třída filosoficko - historicko - filologická, 1893)
Nachrichten über die Quellen zur Geschichte des Klosters Hradisch bei Olmütz
Keywords: hradisko

Paměti Kláštera v Louňovicích - Sedlácek, August (1891)
Keywords: louňovice

Zlomek urbáře kláštera Hradištského - Emler, Josef (Pojednání Král. české společnosti nauk, 1884)
Keywords: hradisko

Premonstráti v Čechách a na Moravě: Stručné vypsáni osudu jednotlivých bud ještě stávajících neb již vyhlazených Klášteru toho řadu dle roku jich založení ; co dárck k páté padesátileté památce přenešeni sv. Norberta - Čermák, D̆ominic (Nákl. kanonie Strahovské, 1877)
Keywords: 🇨🇿 czechia (general)

Svatý Norbert, arcibiskup Magdeburský, patriarcha a zakladatel řádu ... - Čermak, Dominik Karel (Cyrillo-Methodějská kněhtiskárna, Nakl. kanonie Strahovské, 1877)
Book digitized by Google from the library of the University of Michigan and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Keywords: 👤 norbert of xanten

Krátký dějepis bývalého kláštera premonštráků, nynější farnosti a chrámu Páně v Zábrdovicích - Pospěch, Josef (Josef Pospěch, 1869)
Keywords: zábrdovice

Doksany, býv. královský panenský klášter premonstrátek nad Ohří - Beneš, František (Památky archeologické, 1862)
Keywords: doksany

Urbář kláštera Strahovského složený roku 1410 - Tomek, Václav Vladivoj (Památky archaeologické a místopisné, 1857)
Keywords: strahov

Památky kláštera želivského - Bezděka, Victor (Památky archéologicke a mistopisne, 1856)
Keywords: želiv