Klášter Želiv. Cestopisná črta - Petrů, Vácslav (Cyrillo-Methodějská knihtiskárna a nakladatlství V.Kotrba, 1898)
Keywords: želiv

Dva staré kostely v dekanátu Svitavském na Moravě: Hřbitovní kostel sv. Jiljí ve Svitavech - Kašpar, Josef (Method: časopis věnovany uměni křestanskému, 1895)
Keywords: svitavy

Kdo byl prvním biskupem Litomyšlským? - Konečný, Bohumil V. (Český časopis historický, 1895)
Keywords: litomyšl

Zpráva o pramenech dějin kláštera Hradišťského u Olomouce (až do r. 1300) - Teige, Josef (Věstník Královské české společnosti nauk. Třída filosoficko - historicko - filologická, 1893)
Nachrichten über die Quellen zur Geschichte des Klosters Hradisch bei Olmütz
Keywords: hradisko

Paměti Kláštera v Louňovicích - Sedlácek, August (1891)
Keywords: louňovice