Praemonstrátský klášter Želiv : Stručné dějiny a popis (Nákladem vlastním, 1948)
Keywords: želiv

Klášter Teplá - Tyl, Heřman Josef (Klášter Teplá, 1947)
Keywords: teplá

Bývalý klášter premonstrátek v Doksanech nad Ohří - Kubíčková, Jarmila (Poklady umění v Čechách a na Moravě, 1944)
Keywords: doksany

Zánik kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Radimský, Jirí (Časopis Společnosti přátel starožitností, 1943)
[Das Ende des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice

Románský kostel kláštera premonstrátek v Doksanech - Líbal, Dobroslav (Zprávy památkové péče, 1942)
Keywords: doksany

Konventní a farní chrám Páně titulu Narození Panny Marie v Želivě (Gustav Francl, 1941)
Keywords: želiv

Fragmenty socharské výzdoby kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Kutal, Albert (Zeitschrift des Mährischen Landesmuseums, 1941)
[Fragmente der Bildausstattung des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice