Premonstrátské opatství a kostel sv. Jiljí v Milevsku - Kuthan, Jiří (Umění: časopis Ústavu dějin umění Akademie věd České republiky, 1969)
[Prämonstratenserstift und -kirche St. Ägidius in Mühlhausen]
Keywords: milevsko

Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Brně-Zábrdovicích - Hurt, Rudolf (Masarykova Univerzita, 1969)
Keywords: zábrdovice

Kostel sv. Jiljí a premonstrátské opatství v Milevsko - Kuthan, Jiří (Jihočeský sborník historický, 1969)
St. Giles' Church and Premonstratensian Abbey in Milevsko
Keywords: milevsko

Tepelský klášter v pozdní gotice a renesanci - Dolista, Karel (Minulostí Západočeského kraje, 1967)
Keywords: teplá

Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Petru, Jaroslav (Státní Památkové Péče, 1965)
Keywords: kounice

Západní krypta doksanského kostela - Merhautová, Anežka (Umění : časopis Ústavu pro teorii a dějiny umění Československé akademie věd, 1964)
Keywords: doksany

K založení ženského premonstrátského kláštera v Nové Říši - Richter, Václav (Studie z Vysočiny. Společenské vědy, 1964)
Keywords: nová říše

Pamětní záznamy kostela olomouckého a kláštera louckého - Kristen, Zdeněk (Acta Universitatis Palackianae Olomucensis. Facultas philosophica. Historica. Sborník prací historických, 1962)
Keywords: louka