Vývoj pozemkové držby kláštera v Teplé v době předhusitské - Čechura, Jaroslav (Minulostí Západočeského kraje, 1988)
Keywords: teplá

Zapomenuté listiny kláštera Želiv z předhusitského období - Čechura, Jaroslav (Jihočeský sborník historický, 1988)
Vergessene Urkunden des Klosters Želiv aus der vorhussitischen Zeit
Keywords: želiv

Hospodářské dvory klášterů ve světle písemných pramenů (Ke stavební podobě dvorů řádů benediktinského, premonstrátského a cisterckého) - Charvátová, Kateřina (Archaeologia historica, 1987)
Keywords: 🇨🇿 czechia (general)

Osm století milevského kláštera - Dolista, Karel (Duchovní pastýř, 1987)
The monastery in Milevsko - 800 years old
Keywords: milevsko

Dvanáct táborských clánku ze srpna 1420 v zrcadle Želivského kázání - Kopicková, Božena (Folia historica Bohemica, 1986)
Keywords: 👤 jan želivský

Listina hradišťského kláštera údajně z roku 1269 - Štěpán, Václav (Z dějin hutnictví, 1986)
Keywords: hradisko

Hradištní pohrebište v premonstrátské kanonii na Strahove - Sommer, Petr (Sborník Národního muzea v Praze, řada A, 1985)
[Das Burgwall-Gräberfeld im Prämonstratenser-Kanonikat in Prag-Strahov]
Keywords: strahov

K zacátkum premonstrátské kanonie v Praze na Strahove - Sommer, Petr (Archaeologica Pragensia, 1984)
[Zu den Anfängen der Prämonstratenserkanonie in Prag-Strahov]
Keywords: strahov

O nejstarších tepelských listinách - Haubertová, Květoslava (Státní oblastní archiv v Plzni, 1981)
Keywords: teplá