Hospodářské dvory klášterů ve světle písemných pramenů (Ke stavební podobě dvorů řádů benediktinského, premonstrátského a cisterckého) - Charvátová, Kateřina (Archaeologia historica, 1987)
Keywords: 🇨🇿 czechia (general)

Osm století milevského kláštera - Dolista, Karel (Duchovní pastýř, 1987)
The monastery in Milevsko - 800 years old
Keywords: milevsko