Vývoj pozemkové držby kláštera v Teplé v době předhusitské - Čechura, Jaroslav (Minulostí Západočeského kraje, 1988)
Keywords: teplá

Zapomenuté listiny kláštera Želiv z předhusitského období - Čechura, Jaroslav (Jihočeský sborník historický, 1988)
Vergessene Urkunden des Klosters Želiv aus der vorhussitischen Zeit
Keywords: želiv