Vladari chotešovského kläštera - Čechura, Jaroslav (Husitství, reformace, renesance 1-3. Sborník k 60. narozeninám Františka Šmahela, 1994)
Keywords: chotěšov

Kapitulní síň chotěšovského kláštera - Cuřín, Jaroslav (České památky : časopis pro přátele památek a historie, 1994)
Keywords: chotěšov

Stavební materiál kláštera Rosa Coeli v Dolních Kounicích - Dvorák, Jaroslav (Jizni Morava, 1994)
[Das Baumaterial des Stiftes Rosa Coeli in Kanitz]
Keywords: kounice

Premonstrátky nebo augustiniánky? (opět k počátkům kláštera v Doubravníce) - Jan, Libor (Časopis Matice moravské, 1994)
Prämonstratenserinnen oder Augustinerinnen? (nochmal zu den Anfängen des Klosters in Doubravník)
Keywords: doubravník

Každodennost v kláštere premonstrátu na Strahove v polovine 16. století - Pařez, Jan (Folia historica Bohemica, 1994)
[Der Alltag im Prämonstratenserstift Strahov in der Mitte des 16. Jahrhunderts]
Keywords: strahov